|
Καλάθι 0
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2314 01 36 10

Ποια είναι η καλύτερη κρέμα για κυτταρίτιδα;

29/07/2024
από pure-natural.gr
Ποια είναι η  καλύτερη κρέμα για κυτταρίτιδα;

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα σχηματίζεται όταν οι εναποθέσεις λίπους πιέζουν τον συνδετικό ιστό κάτω από το δέρμα. Αυτό δημιουργεί μια ογκώδη, ανώμαλη επιφάνεια. Πολλοί παράγοντες συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κυτταρίτιδας, όπως:
 
Ορμόνες: Τα οιστρογόνα, η ινσουλίνη και άλλες ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό της κυτταρίτιδας.
Γενετική: Τα γονίδιά σας μπορούν να καθορίσουν τη δομή του δέρματός σας, την κατανομή του λίπους και την πιθανότητα εμφάνισης κυτταρίτιδας.
Παράγοντες τρόπου ζωής: Η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης και το κάπνισμα μπορούν να επιδεινώσουν την κυτταρίτιδα.
Ηλικία: Καθώς μεγαλώνετε, το δέρμα σας χάνει την ελαστικότητα, κάνοντας την κυτταρίτιδα πιο αισθητή.
 

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φύγει η κυτταρίτιδα;

 
Ο χρόνος που χρειάζεται για να μειωθεί η κυτταρίτιδα ποικίλλει ανάλογα με τη μέθοδο θεραπείας και μεμονωμένους παράγοντες όπως η ηλικία, ο τρόπος ζωής και η σοβαρότητα της κυτταρίτιδας. Ορισμένες θεραπείες μπορεί να δείξουν αποτελέσματα σε λίγες εβδομάδες, ενώ άλλες μπορεί να χρειαστούν αρκετούς μήνες.
 
Φυσικές Μέθοδοι
Φυσικές μέθοδοι όπως η άσκηση και μια ισορροπημένη διατροφή μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, αλλά αυτές οι μέθοδοι απαιτούν συνεχή προσπάθεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Συνήθως, μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε βελτιώσεις μετά από μερικούς μήνες τακτικής άσκησης και υγιεινής διατροφής.
 
Επιλογές θεραπείας κυτταρίτιδας
Τοπικές θεραπείες
Τοπικές κρέμες και λοσιόν που περιέχουν συστατικά όπως καφεΐνη, ρετινόλη ή κολλαγόνο μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Αυτά τα προϊόντα λειτουργούν συσφίγγοντας το δέρμα και βελτιώνοντας τη ροή του αίματος.
 
Η επιλογή της κατάλληλης κρέμας για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας εξαρτάται από τα δραστικά συστατικά και τις ανάγκες του δέρματος. Ορισμένες από τις καλύτερες επιλογές για το 2024 είναι οι εξής:
 

1. Krauterhof Τζελ Κατά Της Κυτταρίτιδας 

Ποια είναι η  καλύτερη κρέμα για κυτταρίτιδα;

 
Το συγκεκριμένο  θερμαντικό τζελ προσφέρει μια πολυδιάστατη προσέγγιση στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, συνδυάζοντας τη λιποδιάλυση με την ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική προστασία, ενώ το ευχάριστο άρωμα του το καθιστά ευχάριστο στη χρήση.Η καρνιτίνη και η καφεΐνη σε υψηλές συγκεντρώσεις βοηθούν στη “διάλυση” της κυτταρίτιδας και κάνουν το δέρμα πιο σφιχτό και όμορφο. Το εκχύλισμα από δενδρολίβανο με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση διεγείρει την φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, την κυκλοφορία του αίματος και τις λιπολυτικές διαδικασίες.
Τα φυσικά έλαια και η πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) εντατικά ενυδατώνουν το δέρμα. Η γέλη έχει θερμαντική δράση και φρέσκο άρωμα λεμονοχόρτου. Απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
 

2.Bee Factor Anti Cellulite oil

 
Το Πολυδύναμο Λάδι κατά της Κυτταρίτιδας Bee Factor συνδυάζει την ισχύ φυσικών συστατικών για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, την ενεργοποίηση της λιποδιάλυσης και τη βελτίωση της όψης του δέρματος. Η μοναδική του σύνθεση συμβάλλει στην ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας και της αποτοξίνωσης, ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση και τόνωση της επιδερμίδας.Άμεση αποτελεσματικότητα στη μείωση του σωματικού λίπους και της κυτταρίτιδας.Η εφαρμογή του μειώνει την περίμετρο σε εκατοστά όλων των αξιολογημένων περιοχών (μηρών, ισχίων και κοιλιακής χώρας).
 

3.Έλαιο Φυκιών 100ml Pure Natural

 
Το έλαιο φυκιών βελτιώνει την ευλυγισία και την ελαστικότητα του δέρματός. Δρα ως αντι-γηραντικό και λειτουργεί ως αντι-κυτταριτιδικός παράγοντας. Αποτοξινώνει, τονώνει και καθαρίζει το δέρμα. Μπορεί να διεγείρει την ανανέωση των κατεστραμμένων κυττάρων του δέρματος. Ενυδατώνει και λειαίνει την επιδερμίδα. 

 

4.Monoi Tiki Tahiti Raffermissant Λάδι Κυτταρίτιδας 

Monoi Tiki Tahiti Raffermissant Λάδι Κυτταρίτιδας Σώματος 120ml

Το Monoï Tiki Tahiti Raffermissant είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία με θρεπτικά συστατικά και εξαιρετική απαλότητα που καταπολεμά τη χαλάρωση και την όψη φλοιού πορτοκαλιού, ενυδατώνοντας βαθιά το δέρμα και αυξάνοντας την ελαστικότητά του.Μέσα σε 7 ημέρες καταπολεμά με 100% φυσικό τρόπο την όψη φλοιού πορτοκαλιού τονώνει την ελαστικότητα, καταπολεμά τη χαλάρωση, λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος βοηθώντας στην αντιμετώπιση των ραγάδων.

 

 

Πώς φεύγει η κυτταρίτιδα;


Αν και είναι δύσκολο να εξαλειφθεί πλήρως η κυτταρίτιδα, πολλές μέθοδοι μπορούν να μειώσουν σημαντικά την εμφάνισή της. Η συνεχής άσκηση, μια ισορροπημένη διατροφή και η επιλογή της κατάλληλης κρέμας μπορούν όλα να συμβάλουν σε πιο λείο επιδέρμα με λιγότερα βαθουλώματα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θέτετε ρεαλιστικές προσδοκίες, καθώς καμία θεραπεία δεν μπορεί να εγγυηθεί μόνιμα αποτελέσματα.